Man bloedt dood na seks met paard

Een Amerikaanse veertiger is op een boerderij in de staat Washington doodgebloed na anaal geslachtsverkeer met een hengst. ,,Nog nooit hebben we iets gezien dat zelfs maar in de verste verte lijkt op de toestand waarin de man verkeerde'', aldus Eric Sortland van de politie van Enumclaw, op 60 km ten zuidoosten van Seattle.
Het slachtoffer, een veertiger die afkomstig was uit Seattle, is aan zwaar inwendig letsel bezweken, aldus Sortland: ,,Zijn karteldarm was gebarsten, evenals andere organen, en hij is uiteindelijk doodgebloed''.

Onderzoek bracht aan het licht dat de boerderij waar de man overleed, gespecialiseerd was in bestialiteit oftewel seks met dieren. Bezoekers konden kiezen uit paarden, pony’s, geiten, schapen en honden. Het adres circuleert op gespecialiseerde websites.

De politie trof ter plaatse videocassettes aan waarop seksuele handelingen tussen mensen en dieren waren vastgelegd. Aangezien het wetboek van strafrecht van de staat Washington bestialiteit niet verbiedt, heeft er voorlopig geen enkele arrestatie plaatsgevonden.
Corrigeer

MEER NIEUWS