Daan leidt nominaties Zamu Awards

Daan leidt nominaties Zamu Awards

Daan is dit jaar de favoriet. Foto: mm

BRUSSEL - De nominaties voor de Zamu Awards 2006 zijn bekend. Daan verzamelde in totaal vijf nominaties. Ook Admiral Freebee en Bart Peeters zijn genomineerd in enkele belangrijke categorieën.
Op 13 februari 2007 reikt Muziekcentrum Vlaanderen in de AB voor de dertiende keer de Zamu Music Awards uit. De Awards bekronen de meest verdienstelijke muziekpersoonlijkheden van 2006.

Een mediajury selecteert de genomineerden van de Zamu Music Awards. Het brede publiek beslist mee wie de Beste Song en Beste Live Act van 2006 was. De andere winnaars worden bepaald door de Vlaamse muziekwereld: muzikanten, platenfirma's, uitgevers, organisatoren, muziekmedia, studio's, managers en boekingsagenten.

In de categorie Beste Song zijn 100 nummers genomineerd. Bij de Beste Live Act zien we naast Admiral Freebeeen Bart Peeters ook Clouseau en dEUS opduiken.

Een andere belangrijke categorie is die van Beste Album. Daar gaat de strijd tussen Admiral Freebee (,,Wild Dreams of New Beginnings''), Bart Peeters (,,Slimmer dan de zanger''), Daan (,,The Player'') en het snel populair wordende jazzcombo Jef Neve Trio (,,Nobody is Illegal'').

Stemmen kan tot 21 januari 2007 op www.zamu.be/awards
Externe links
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees