Deelname 'Undercover Lover' levert celstraf op

Deelname 'Undercover Lover' levert celstraf op
Gent - GENT - De correctionele rechtbank heeft een voormalige kandidate van het VT4-programma 'Undercover Lover' veroordeeld tot tien maanden celstraf. De vrouw kreeg de effectieve straf omdat ze zich niet aan haar probatievoorwaarden had gehouden. Ze verkoos om deel te nemen aan de opnames in Thailand in plaats van een psychologische begeleiding te volgen.
De 27-jarige Annuska H. kreeg in juni vorig jaar tien maanden voorwaardelijk voor slagen en verwondingen aan een ex-partner. De rechtbank bepaalde toen dat de vrouw uit Merelbeke psychologische begeleiding moest volgen. Ze moest ook contact houden met een justitieassistent.

Annuska H. hield zich niet aan de voorwaarden. Ze verwees in haar verdediging naar de deelname aan het tv-programma. Door haar selectie als kandidate kon ze haar afspraken niet nakomen. De rechtbank besliste woensdag om het probatie-uitstel van de vrouw te herroepen. Dat betekent dat, als er geen beroep wordt aangetekend tegen het vonnis, ze de tien maanden celstraf effectief moet uitzitten.
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees