Nowitzki leidt Dallas naar zege

In de NBA hebben de Dallas Mavericks dinsdag de Golden State Warriors met 111-86 verslagen. Dallas, kon opnieuw rekenen op de Duitser Dirk Nowitzki, die vier wedstrijden aan de kant moest blijven wegens een enkelblessure.
Nowitzki speelde 27 minuten en maakte daarin 18 punten. Zijn ploegmaats Jason Terry en Josh Howard deden met respectievelijk 31 en 28 punten ook hun duit in het zakje.

Bij Washington maakte Gilbert Arenas zijn wederoptreden na een knieblessure, die hem 66 wedstrijden aan de kant hield. Tegen de Milwaukee Bucks speelde hij 19 minuten en maakte hij 17 punten, maar dat volstond niet voor de overwinning. De Bucks haalden het met 109-108 dankzij een korf in de allerlaatste seconden.

De Los Angeles Lakers, met Didier Mbenga één minuut op het parket, versloegen Portland met 104-91. Kobe Bryant was topschutter met 36 punten en bezorgde de Lakers al hun 51e seizoenszege.

Boston doet beter dan de Lakers en boekte woensdag zijn 60e overwinning van het seizoen. Tegen Indiana werd het 92-77.
Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.