Celebs

Eddy Planckaert: 'Een slippertje moet kunnen'

Eddy Planckaert: 'Een slippertje moet kunnen'

Foto: gbr

In een interview met het weekblad Story gaf Eddy Planckaert enkele pittige details weg over zijn huwelijk. "Een slippertje moet kunnen," liet de ex-wielrenner zich ontvallen.
Tijdens het interview werd het onderwerp 'slippertjes' aangesneden. Eddy wond er geen doekjes om: "als je met een kerel als ik getrouwd bent, weet je dat je niet met een communicant op stap bent. Als Christa een actrice was geweest in plaats van een huisvrouw, dan zou zij ook af en toe 'op een ander spoor' gezeten hebben," zegt Planckaert in Story

Zijn vrouw Christa neemt het filosofisch op en vertelt dat een slippertje een vrouw scherp houdt. "Voor mij was het een signaal om als vrouw extra mijn best te doen. Ik kookte zijn lievelingsgerecht en kocht een extra lingeriesetje."

Volgens Eddy verdient zijn vrouw zes standbeelden omdat ze toch bij hem bleef tijdens de woelige perioden. "Andere vrouwen heb ik voorgoed afgezworen, deze zomer leg ik opnieuw de trouwgelofte af. Ik ga Christa opnieuw ten huwelijk vragen en deze keer zal het uit de grond van mijn hart zijn. Als je op je twintigste voor het altaar staat, weet je niet waar je mee bezig bent. Deze keer is het gemeend. Nu hopen dat Christa opnieuw 'ja' zegt."
Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees