Herbert Bruynseels en Tess Goossens naar JOE fm

Herbert Bruynseels en Tess Goossens naar JOE fm

Foto: gbr

Herbert Bruynseels, momenteel presentator op de commerciële radiozender Q-Music, zal vanaf 1 april de overstap maken naar JOE fm, de opvolger van radiozender 4FM. Hij zal er het programma 'Top 40 Hitarchief' presenteren. Dat maakte de radiozender woensdag bekend.
Een ander nieuw gezicht is Tess Goossens, momenteel tv-presentatrice bij onder meer vtm, die van maandag tot vrijdag vanaf 20 uur 'Heartbeats' zal brengen, het romantische radioprogramma dat momenteel op 4FM gepresenteerd wordt door Truus Druyts. Druyts zal het programma voortaan op zondag presenteren, maar zal ook nog op weekdagen te horen zijn in het programma. Eerder raakte al bekend dat Raf Van Brussel en Alexandra Potvin het ochtendblok zullen presenteren.

Herbert Bruynseels zal iedere werkdag te horen zijn in 'Top 40 Hitarchief' van 12 tot 13 uur. Bruynseels zal tijdens het programma telkens een hitlijst uit het verleden presenteren. Op zaterdag zal het programma lopen van 12 tot 15 uur.

Leen Demaré, die al aan de slag was bij 4FM, zal iedere werkdag het programma Lilaleen brengen van 9 tot 12 uur. Een ander vertrouwd gezicht, Bert Geenen, presenteert van maandag tot vrijdag het programma 'Geenen Zever' van 13 tot 16 uur. De Spits met Jan, gepresenteerd door Jan Bosman, zal op werkdagen van 16 tot 19 uur te horen zijn.

En van 19 tot 20 uur tenslotte is er iedere weekdag het non-stop muziekprogramma 'I Love The 80’s'. In het weekend is er bovendien iedere ochtend het humorprogramma 'JOE kes'.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees