Titelhouder San Antonio opnieuw onderuit

Titelhouder San Antonio opnieuw onderuit
Voor de kampioen van vorig jaar, San Antonio, ziet het er niet goed uit. De Spurs verloren nu ook hun tweede wedstrijd in de halve finales van de play offs tegen New Orleans.
Chris Paul was bij New Orleans de man van de avond. Paul scoorde maar liefst 30 punten en deelde 12 assists uit. Dat was ook het thuispubliek niet ontgaan. Paul werd door zijn fans toegejuigd met "MVP! MVP!".

De Most Valuable Player van het jaar wordt dinsdag verkozen. De grote topfavoriet is Kobe Bryant van de LA Lakers. "Als Kobe wint, heeft hij het dik verdiend", geeft Paul toe. "Ik vind het al een eer om samen met hem vernoemd te worden. "Ik ben nog maar drie jaar bezig met professioneel basketbal en heb dus nog een lange weg af te leggen."

Niet alleen Chris Paul was goed bij schot maandag. Ook Peja Stojakovic wist het netje te vinden. Hij liet vijf driepunters en 25 punten in totaal optekenen.

EASTERN CONFERENCE:
In Detroit:
Detroit - Orlando 100-93
(Detroit leidt met 2-0)

WESTERN CONFERENCE:
In New Orleans:
New Orleans - San Antonio 102-84
(New Orleans leidt met 2-0)
Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.