Video: Publieke stripteaseact van Oostenrijks Rugbyteam

Video: Publieke stripteaseact van Oostenrijks Rugbyteam
Voor de Oostenrijkse nationale rugbyploeg is meedoen aan een wedstrijd belangrijker dan winnen. Zo spoelden de stoere Oostenrijkers de zware 48-0 nederlaag tegen Litouwen weg met een heuse stripteaseact in de hoofdstad Vilnius.
Na de verlieswedstrijd besloot het rugbyteam een stapje in de wereld te zetten. Toen ze in de populaire buurt Gedimino Avenue rondliepen, besloten ze om een striptease op touw te zetten. Op de tonen van het bekende liedje ‘Singing in the rain’, begonnen de Oostenrijkers gezamenlijk te strippen. De gasten die aan de overkant van de straat in een bar zaten, keken geamuseerd toe en moedigden de Oostenrijkers aan. Wat de rugbyploeg niet wist, is dat ze heel de tijd gefilmd werden.

De groep van twintig mannen is ondertussen ‘geïdentificeerd' als het nationaal rugbyteam van Oostenrijk. "Ja, dat zijn de mannen waartegen we gespeeld hebben", zegt Aleksandras Makarenka, voorzitter van de Litouwse rugbybond. "Die nederlaag moet hen ik de kleren zijn gekropen."
Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.