Sue Ellen uit Dallas zweert drank en mannen af

Sue Ellen uit Dallas zweert drank en mannen af

Foto: rr

BERLIJN - De Amerikaanse actrice Linda Gray, die net als haar Dallas-personage Sue Ellen een meer dan innige band met alcohol had, gaat nu nuchter en zonder man door het leven. Dat onthult ze in een diepte-interview met het Duitse blad Die aktuelle, dat maandag verschijnt.
,,Een man zou mijn leven compleet ondersteboven halen'', aldus de nu 63-jarige Gray. Ze leeft dan ook moederziel alleen in haar huisje van 350 vierkante meter in Beverly Hills. ,,Vroeger had ik personeel: een poetsvrouw, een secretaresse, een tuinman. Nu doe ik alles alleen: het gras afrijden, de was en de plas'', onthult Linda, die volgens haar website ,,een van ’s werelds meest erkende en bewonderde sterren'' moet zijn.

Niet alleen personeel is voor de blondine overbodig, ook mannen deugen niet. ,,Veel mannen willen toch alleen maar een vrouw zonder eigen mening en zonder een eigen wil. Dat is niet mijn aard'', verzekert ze in het gesprek. Of ze die stelling ook al voor haar scheiding in 1983 verdedigde, preciseert ze niet. De gewezen vedette bevestigt dat de drank lange tijd haar enige vriend was. Een ontwenningskuur heeft haar naar eigen zeggen van de fles afgeholpen. ,,Ik drink geen alcohol meer en daar ben ik trots op.'' Af en toe nipt ze nog van een glas champagne, maar dat zondigen telt ze voor het gemak niet mee.

Linda Gray leeft naar eigen zeggen in ,,kalmte en sereniteit'' dankzij haar vrienden. Ze heeft zelfs nog contact met twee oud-collega’s: Larry Hagman, die JR speelde in Dallas en in zijn vrije tijd zijn lever door drankmisbruik naar de filistijnen hielp, en Patrick Duffy, alias Bobby. Alleen van Victoria Principal kreeg ze geen teken van leven meer, maar de twee ,,hebben elkaar nooit goed begrepen''.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees