Anne De Baetzelier ook op radio Nostalgie

Anne De Baetzelier ook op radio Nostalgie
Anne De Baetzelier gaat niet alleen koken op Vitaya, ze wordt in het voorjaar ook radiopresentatrice bij Nostalgie. Dat is de derde landelijke radiozender voor Vlaanderen die wordt opgestart rond Concentra en Corelio, de uitgever van Het Nieuwsblad en Het Volk.
De Baetzelier is binnenkort ook op Vitaya te zien. De voormalige Miss België neemt de presentatie van het nieuwe seizoen van het kookprogramma "1000 Seconden" voor haar rekening.

Met de komst van de 43-jarige De Baetzelier, een nieuwe kok en een nieuw decor zit het vijfde seizoen van "1000 Seconden" in een nieuw kleedje. Wouter Keersmaekers, chef van sterrenrestaurant De Schone van Boskoop, is de nieuwe kok van dienst en tovert in het programma een volledige maaltijd op tafel.

De voormalige Miss België werkt naar verluidt niet exclusief voor Vitaya, maar zal mogelijk ook lifestyleprogramma’s voor de zender presenteren. Ze wou al langer lifestyleprogramma’s presenteren. "1000 Seconden" zal haar eerste professionele kennismaking met Vitaya zijn.

De Baetzelier blijft ook gewoon programma’s presenteren bij VTM, zoals "Tien om te zien" en het VTM-Schlagerfestival
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees