Celebs

Ongeneeslijk zieke Jade Goody laat zich dopen

Jade Goody (27), de Britse reality-tv-vedette die een extreem gemediatiseerde strijd levert tegen een wellicht ongeneeslijke kanker, heeft zich zaterdag met haar twee kinderen laten dopen in het ziekenhuis waar ze verzorgd wordt, zo heeft haar agent laten weten.
Goody en haar zonen Bobby (5) en Freddy (4) werden in de kapel van het Royal Marsden Hospital in Londen gedoopt. Volgens Max Clifford, de agent van Goody, was de ceremonie 'erg kort en erg ontroerend'.

Goody, die in 2002 aan 'Big Brother' deelnam, heeft ervoor gekozen haar strijd tegen kanker zoveel mogelijk in de media te brengen om het geld te verdienen dat de toekomst van haar kinderen kan veiligstellen. De foto’s van de doopplechtigheid worden later in het tijdschrift Ok! gepubliceerd, zei Clifford.

De agent benadrukte dat het de laatste verschijning van Goody in de media wordt. Met deze doop heeft ze volgens hem 'afscheid genomen van sommige mensen. Het belangrijkste is nu haar levenskwaliteit.'

Goody trouwde op 22 februari voor de camera’s. Volgens de pers werden de rechten van de trouwplechtigheid voor een miljoen pond verkocht.
Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees