Twee procent Belgen heeft al eens seks achter het stuur

BRUSSEL - Twee procent van de Belgen heeft al eens seks tijdens het autorijden. Dan blijkt uit een Europees onderzoek van bandenspecialist Goodyear. In vergelijking met de Nederlanders zijn de Belgen bijzonder braaf, want zeven procent van onze noorderburen sekst al eens achter het stuur. De Nederlanders zijn daarmee de meest ondeugende Europese bestuurders.
De resultaten komen uit het pan-Europese RunOnFlat-onderzoek van Goodyear. Daarbij werden 9.250 automobilisten (tussen 18 en 74 jaar) uit 16 Europese landen gevraagd naar waar zij zich zoal mee bezighouden tijdens het autorijden. In België werden 500 automobilisten ondervraagd.

Op de vraag of ze al eens seksuele activiteiten verrichten tijdens het besturen van de wagen, antwoordde twee procent van de Belgische automobilisten dit wel eens te doen. Een vrij braaf resultaat in vergelijking met de zeven procent Nederlanders die al eens seks hebben achter het stuur. Ze zijn daarmee de Europese wagensekskampioenen.

Ook de Zweden kunnen hun hormonen blijkbaar moeilijk de baas achter het stuur. Zweden belandt op de tweede plaats met vijf procent. De zuidelijke landen blijken toch iets minder vurig dan gedacht, want slechts drie procent van de van de Italianen zou seks hebben tijdens het rijden. Ook drie procent van de Fransen geeft toe al eens seks te hebben achter het stuur.

Een duidelijke verklaring voor de verschillen tussen de Europese landen geeft het onderzoek echter niet.
Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees