Fortis feest in Monaco

Fortis Insurance Belgium organiseert vrijdag een exclusief culinair evenement voor 50 genodigden in het duurste hotel van Monaco. De groep luncht vrijdagmiddag in de Louis XV, nummer 8 op de lijst van ’s werelds meest prestigieuze restaurants.
De verzekeringsgroep spendeert zo’n 150.000 euro aan deze incentive, maar benadrukt dat die vooral is bedoeld voor externe verzekeringsmakelaars, schrijft De Morgen.

De groep arriveerde donderdagnamiddag in Hôtel de Paris, het duurste hotel van het prinsdom. Vrijdagmiddag volgt een lunch in het bijbehorende Louis XV. Het restaurant heeft drie Michelinsterren en werd vorig jaar door een internationale vakjury op plaats 8 gezet in de lijst van ’s werelds beste eetgelegenheden.

Volgens Lonely Planet herbergt het 'de grootste wijnkelder ter wereld, met 250.000 flessen, vele onbetaalbaar'. Een lunch in Louis XV kost al snel 300 euro, een overnachting in het hotel gemiddeld 1.500 euro.

Fortis Insurance, zo benadrukt de woordvoerder, 'is zich terdege bewust van de gevoeligheden bij het grote publiek rond de financiële crisis.'
Corrigeer

MEER NIEUWS