Food

Man vindt condoom in hamburger

Man vindt condoom in hamburger
Een Amerikaanse man smeerde fastfood-gigant Burger King een proces aan, nadat hij in een hamburger op een condoom beet. Burger King voelt zich echter niet verantwoordelijk voor het voorval. Dat meldt de Amerikaanse krant Rutland Herald.
''Ik proefde een zure smaak in mijn mond en voelde iets rubberachtigs tussen mijn tanden. Toen ik zag wat het was, moest ik overgeven', aldus de 24-jarige man uit Rutland (Vermont). Sinds het incident in juni kampt hij met emotionele instabiliteit en wordt hij geteisterd door nachtmerries over condooms en hamburgers.

De ongelukkige klant liet zich na het eten van de hamburger meteen testen op seksueel overdraagbare ziektes. Die waren allemaal negatief, maar de man laat het er niet bij. Hij sleept Burger King voor het gerecht en eist een schadevergoeding.

De man is ervan overtuigd dat de medewerkster bij wie hij bestelde hem een hak heeft gezet omdat hij moeilijk deed. 'Ik wilde Jalopeñopepers in plaats van uien. Ze vertelde me dat ze die niet hadden, maar ik had er eerder in hetzelfde restaurant al gekregen', zegt het slachtoffer.
Corrigeer