Volleyinternational Piero Pradenas verongelukt

Volleyinternational Piero Pradenas verongelukt

Foto: eddy van ranst

BRUSSEL - De Belgische volleyinternational Piero Pradenas is zaterdagmorgen om 5u30 omgekomen bij een motorongeluk op de Van Praetbrug in Brussel, maakte een verantwoordelijke van de club Shanks Guibertin, waar Pradenas speelde, bekend.
Piero Pradenas en een van zijn vrienden verloren het leven toen ze met hun motor op de Van Praetbrug reden. Niemand was getuige van het ongeluk, maar iets voordien had een automobilist een motor aan hoge snelheid zien passeren.

Toen de automobilist aan de Van Praetbrug kwam, was het ongeval al gebeurd. Het parket van Brussel stuurde een expert ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

De 21-jarige Piero Pradenas, geboren in Brussel, begon met volleybal in Brussel, maar doorliep daarna alle reeksen bij Volley Ball Club Shanks Guibertin, een eredivisieclub.

Met een lengte van 2m07 was zijn favoriete positie die van middenblokker. Hij was de enige franstalige in de kern van de Belgische nationale ploeg.
Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.

Uitslagen & standen