Nieuwe iPhone voor een euro in Duitsland

Nieuwe iPhone voor een euro in Duitsland

Foto: photo news

BONN - Het Duitse T-Mobile gaat de tweede generatie gsm van Apple, de iPhone 3G, op de markt brengen voor amper 1 euro. Je moet er dan wel het duurste tweejarig abonnement bijnemen dat 89 euro per maand kost. Dat zegt de topman van T-Mobile Duitsland, Philipp Humm, in Welt am Sonntag.
Met de agressieve strategie wil T-Mobile, de exclusieve verkoper van de iPhone in Duitsland, zoveel mogelijk marktaandeel vergaren. De jongste weken waren er nog berichten dat de verkoop van de iPhone in Duitsland zou tegenvallen in vergelijking met Frankrijk en Groot-Brittannië.

Wie een abonnement neemt van 29 euro per maand, zal overigens 169 euro voor zijn toestel moeten betalen.

Deutsche Telekom, het moederbedrijf van T-Mobile, lanceert de nieuwe iPhone op 11 juli. Op hetzelfde moment wordt de mobiele telefoon ook in 21 andere landen op de markt gebracht, waaronder in principe ook in ons land.

In België zal Mobistar de iPhone 3G op de markt brengen. De prijs die deze week in de Verenigde Staten werd aangekondigd, 199 dollar (130 euro), geldt niet voor België. Ook de effectieve lanceringsdatum wordt nog niet bekendgemaakt. Mobistar zei eerder deze week niet zeker te zijn dat de officiële datum ook de echte lanceringsdag wordt voor de Belgische markt.
Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees