Surf naar 24.be

Het eerste Belgische nieuwsportaal op het web

Het eerste Belgische nieuwsportaal op het web
24.be: dat is het adres van het eerste Belgische nieuwsportaal dat opgezet wordt door de mediagroep Corelio –de uitgever van ‘Het Nieuwsblad’. Op de website vind je niet alleen nieuws uit de hele wereld, maar kan je ook onder meer googelen en je mails lezen.
Een nieuwsportaal is als het ware een op maat gemaakte website die je niet alleen betrouwbaar nieuws biedt, maar waarmee je ook een hele reeks internet- en computertoepassingen kunt raadplegen. Van BV-nieuws en sportnieuws uit uw regio tot het weer en het laatste nieuws over de Amerikaanse verkiezingen: 24.be zet voor de surfer de beste en meest betrouwbare nieuwsbronnen op een rijtje.

Als je je aanmeldt met een emailadres en een eigen paswoord, kun je 24.be personaliseren en een heleboel internet- en computertoepassingen zelf invoegen in de website.. Zo kun je je e-mails consulteren (of dat nu via Hotmail, Gmail of wat dan ook is), je agenda bijhouden en een adressenboek samenstellen. Met een eenvoudige muisklik kun je alle toepassingen in een volgorde zetten die je het beste uitkomt. En als je het nieuws van pakweg de Amerikaanse zender CNN niet betrouwbaar vindt, dan wis je hun nieuwsfeed gewoon uit je persoonlijke venster.

Ook het aanbod van de zoekertjessite Spotter is gemakkelijk te consulteren. In een handomdraai vind je bijvoorbeeld alle appartementen aan de huurprijs die jij opgeeft.

Via het Belgische nieuwsportaal –er is namelijk ook een Franstalige versie– kan je de nieuwsstroom van honderden buitenlandse nieuwssites opvolgen. Daarvoor wordt samengewerkt met Netvibes.com, een pioneer op het vlak van gepersonaliseerde diensten.

Met 24.be vernieuwt Corelio, dat naast Het Nieuwsblad ook onder meer Het Volk en De Standaard uitgeeft, zijn visie op online media. Ook de website van deze krant wordt nog versterkt. Maar 24.be wordt dus het lanceerplatform om het internet in te duiken.

Maak kennis met 24.be
Externe links
Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees