Extra tickets voor concerten Robbie Williams

Extra tickets voor concerten Robbie Williams

Foto: rr

BRUSSEL - Voor de concerten van Robbie Williams in het Koning Boudewijnstadium op 13 en 14 juni zijn opnieuw tickets beschikbaar. Het gaat om een paar duizend toegangskaarten die nu pas vrijgegeven worden omdat ze om productionele redenen eerder niet konden worden verkocht. Vanaf morgen kunnen ze besteld worden bij Goformusic.

De Belgische optredens van de Britse popster waren in een recordtijd uitverkocht. Wie geen ticket kon bemachtigen, krijgt nu een nieuwe kans. Er zijn tickets voor zowel het eerste als het tweede concert van de gewezen Take That-ster beschikbaar, dit in alle prijscategorieën. Wie al geregistreerd was op de wachtlijst voor deze concerten, krijgt automatisch een overschrijving in de bus en moet dus niet meer bestellen.

De verkoop van de andere tickets start woensdag om 9 uur. Bestellen kan via Goformusic op het telefoonnummer 0900/2 60 60 of via www.goformusic.be. De ticketprijzen variëren tussen 48 en 80 euro, exclusief reserverings- en verzendingskosten. Per persoon kunnen niet meer dan vier tickets besteld worden.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees