Celebs

Stephanie Planckaert opnieuw zwanger

Stephanie Planckaert opnieuw zwanger

Foto: Yorick Jansens

Stephanie Planckaert (18) is voor een tweede keer zwanger. De dochter van ex-wielrenner Eddy Planckaert zal in november het leven schenken aan een broer of zus voor Iluna.
Geen tienerzwangerschap

Wat hier en daar al enkele dagen werd gefluistered, werd vandaag in Dag Allemaal bevestigd: Stephanie Planckaert is opnieuw zwanger. Bij haar vorige zwangerschap was ze 16 jaar, wat toen veel reactie uitlokte. Stephanie zelf vindt dat ze de criticasters lik op stuk heeft gegeven. ,,Ik heb ondertussen bewezen dat ik een goede moeder ben. Dus laat het woord 'tiener' uit tienerzwangerschap maar vallen,'' zegt ze in Dag Allemaal.

Speelkameraadje voor Iluna

,,De kritiek die ik kreeg op mijn eerste zwangerschap heeft me gekwetst. Ik was ook nog zo jong en onzeker. Maar nu verlang ik echt naar dat ronde buikje en naar dat kindje.'' Het nieuwe kindje komt er dus zeker niet tegen haar zin: ,,Het zou egoïstisch zijn dat we nu tien jaar wachten om aan gezinsuitbreiding te doen. We willen dat Iluna een speelkameraadje heeft.''

Nieuw boek: Mama's zijn mooi

Dit jaar zal ze ook opnieuw een boek uitbrengen, getiteld 'Mama's zijn mooi'. In de opvolger van 'Dagboek van een tienermoede', dat 13.000 keer over de toonbank ging, vertelt ze over haar ervaringen als jonge moeder. 'Mama's zijn mooi' komt uit tegen de Boekenbeurs in oktober, waar ze het ook zal promoten.
Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees