Dronken man verwondt drie mensen

BRUSSEL - Een jongeman uit Quévy is zondag aangehouden wegens slagen en verwondingen, huisvredebreuk en vernieling met geweld van een eigendom. In dronken toestand viel de jongeman een echtpaar aan voor hun woning, denkende dat het om een rendez-vous hotel ging.
Dat is vernomen bij het parket van Bergen. Zaterdag, omstreeks 7.30 uur, viel de jongeman een koppel en één van hun buren aan. Dat gebeurde voor hun woning aan de Place de Béguinage in Bergen. Onder invloed van de drank eiste hij van de bewoonster van het huis 'een meisje'. Hij was duidelijk van mening dat hij aan een rendez-vous hotel stond.

Woest wegens de verbaasde reactie van de dame, sloeg hij met zijn blote vuist het raam stuk in de voordeur, pakte hij de vrouw vast en probeerde hij haar op de grond te duwen. Toen haar echtgenoot haar ter hulp wou komen, kreeg hij eveneens enkele rake klappen.

En ook een bejaarde buurman die lawaai had gehoord en buiten kwam, deelde in het geweld. Hij kreeg een slag op het hoofd. De woesteling kon uiteindelijk overmeesterd worden door een groenteteler die getuige was van het hele gebeuren.

De dronken dader werd door de onderzoeksrechter aangehouden. Hij genoot al bekendheid wegens geweldpleging en ordeverstoring onder invloed van de drank. Zijn vuistslag in het deurraam leverde hem 18 haakjes op.

De drie slachtoffers van het geweld zijn in schoktoestand, aldus het parket van Bergen.
Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees