Sponsor blijft vertrouwen behouden in KBRSF

KAPELLEN - Lami-Cell, de hoofdsponsor van de KBRSF, blijft het vertrouwen schenken aan de Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie. Dat werd vrijdag benadrukt tijdens een persconferentie over het BK jumping in Kapellen.
'Op een moeilijk moment, toen we in 2005 uit de Super League verdwenen, ondertekenden wij een verbintenis voor de duur van vier jaar met Lami-Cell. We bedankten hen reeds vorig jaar voor dit gebaar met enkele uitmuntende prestaties. Kers op de taart waren de twee wereldkampioenen en de promotie naar de Super League. De steun van Lami-Cell is voor ons van onschatbare waarde en situeert zich zowel aan de top als aan de basis van onze sport.'

'Naast de financiële steun is er ook nog het provinciale regelmatigheidscriterium ’Challenge Lami-Cell’ en leveren zij ook de kledij en uitrusting voor alle teams die deelnemen aan internationale kampioenschappen. We spreken hier al vlug over 500 mensen die zo’n uitrusting krijgen. 2007 is voor ons het jaar van de vele uitdagingen. In alle disciplines zijn er Europese Kampioenschappen. En er is de deelname van ons land aan de Super League. Wij zijn dan ook blij dat we voor al deze uitdagingen kunnen rekenen op de steun van Lami-Cell', verduidelijkte Ingmar De Vos, secretaris-generaal van de KBRSF.
Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.