Sterchele topschutter met 21 goals

Sterchele topschutter met 21 goals
Voor Roeselare stond er niets meer op het spel. Bij Beerschot pikte Sterchele wel nog een goaltje mee, wat hem over Ogunsoto (voorlopig?) bovenaan de topschutterstand brengt met 21 doelpunten. Bovendien eindigen de Ratten door de 3-0-zege boven Club Brugge als blauw-zwart de Brugse derby verliest.
Sterchele was er al dicht bij geweest met een kopbal en iets voorbij het halfuur plaatste hij een voorzet van Cruz met het hoofd heerlijk langs Biebauw in doel. Een verdiende voorsprong voor Germinal Beerschot. Roeselare stelde tot dan teleur, maar had wel kunnen scoren via Allagui. Hij trapte de grote kans op Luciano net voor de 1-0 viel.

In de tweede helft bolden beide teams uit, maar Het Kiel was nog tweemaal aan het feest na twee goals van Losada. Eerst kopte hij een vrije trap binnen voor de 2-0 en ook de 3-0 kwam van zijn hoofd. Ditmaal zweefde hij een voorzet van Cavens binnen.

Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.