Sterrenmeisje is geen stunt

Sterrenmeisje is geen stunt

Foto: belga

De openbare omroep ontkent donderdag formeel dat het 'sterrenmeisje', Kimberley Vlaeminck, een stunt is van radiostation MNM. De website Clint.be legde eerder op de dag de link tussen het meisje met de tattoo’s en de populaire VRT-zender.
Kimberley Vlaeminck domineert al enkele dagen de binnen- en buitenlandse media met haar opmerkelijke verhaal. Het 18-jarige meisje uit Kortrijk beweert dat een tatoeëerder 56 sterren op haar gezicht aanbracht, terwijl ze er maar drie had gevraagd.

Intussen beginnen er vragen te rijzen over het waarheidsgehalte van het verhaal. 'Is het niet opmerkelijk dat marketingbureau Famous al na een dag een website klaar heeft waarop iedereen zijn eigen foto kan ’kimberlizen’?', vraagt Clint.be zich af. 'Is het niet verdacht dat de site in kwestie in april al werd geregistreerd en dat Famous bovendien de lancering van MNM in goede banen leidde, een zender die bovendien een ster in zijn logo heeft?'

'Puur toeval', luidt het donderdagavond bij de openbare omroep. 'Kimberley is vrijdagochtend te gast bij Peter Van de Veire en zal daar hopelijk de waarheid vertellen. Wat ik wel formeel kan bevestigen is dat het verhaal géén stunt is van de VRT', aldus woordvoerder Björn Verdoodt.

De oom van het meisje was donderdag al even te horen op MNM en verklaarde dat Kimberley aan het hele verhaal zelfmoordneigingen heeft overgehouden.

Corrigeer

MEER NIEUWS