Celebs

VIDEO: Els De Schepper op de vuist met Tanja Dexters

VIDEO: Els De Schepper op de vuist met Tanja Dexters
Dat Tanja Dexters de kunst van het paaldansen onder de knie heeft, wisten we al langer. Nu vindt de ex-miss België blijkbaar dat de tijd rijp is om haar kennis te delen met collega-BV Els de Schepper. Al loopt de oefensessie danig uit de hand.
Dexters leert de Schepper hoe ze zich omgekeerd aan de paal naar beneden kan laten schuiven. Ze doet het kunstje even voor, waarna Els De Schepper aan de beurt is. Ondanks haar belofte dat ze groentje de Schepper zal vasthouden, laat Dexters haar leerling op het cruciale moment aan haar lot over.

de Schepper komt onzacht in aanraking met de grond, is niet te spreken over de gebrekkige begeleiding van Tanja Dexters en deelt haar een paar rake klappen uit. Dexters laat zich niet onbetuigd, waarna de twee vrouwen een 'catfight' starten.

Wat heeft dit alles te betekenen, Tanja Dexters? ‘Oei, staat dat op het internet’, luidt haar enige commentaar. Els De Schepper neemt gewoon helemaal geen telefoon op. Met haar nieuwe theatershow Supervrouw in het vooruitzicht – de première is in september – laat alles vermoeden dat het filmpje daar een onderdeel van of een promotiestunt voor is. Benieuwd welke rol nog voor Tanja Dexters weggelegd is.

Hoe de ruzie afloopt, en vooral, of dit filmpje echt is of is scène is gezet, blijft voorlopig onduidelijk dus.

Bekijk de beelden

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees