Een woonboot als privé-eiland

De ochtendmist hangt nog over het meer, kwakende eenden halen je uit je ochtendroes, je hoort kabbelend water… Je weet even niet meer waar je bent. Maar je ontwaakt met een glimlach wanneer je beseft dat je nog steeds op vakantie bent en logeert op een van de luxueuze Woonboten van Center Parcs.

Woonboten zijn de nieuwste accommodatie van de Center Parcs parken en je vindt ze in de parken De Kempervennen in Nederland en Bispinger Heide in Duitsland. Geen nood voor wie bang is om zeeziek te worden, de deining van het water is nauwelijks voelbaar. Onervaren zeebonken kunnen dus net zo goed van deze ervaring genieten. Bovendien vinden de kleinste zeepiraatjes een Woonboot uitermate spannend! Hoe dan ook, het is een originele manier om je vakantie door te brengen en volledig uit te rusten. Want geef toe, na een drukke vakantiedag thuiskomen op je eigen privé-eiland, dat is pas ontspannen.

 

Het interieur in maritieme stijl zorgt voor een gezellige sfeer. Door de ronde ramen en de balustrade krijgt de Woonboot het uiterlijk van een heus schip. In de slaapkamers hangen kaders met verschillende zeeknopen, voor wie zelf voor kapitein wil spelen. De Woonboot is een VIP-accommodatie voor vier personen en biedt daarom een aantal extra services: bij aankomst opgemaakte bedden, handdoekenpakket en elke morgen broodjesservice en een krant. In de Woonboot vind je ook alle comfort terug van een cottage: een ingebouwde keuken met basisaccommodaties zoals een microgolfoven, een vaatwasser, koffiezetapparaat en Senseo. Wie trouwens geen zin heeft om zelf te koken, kan kiezen uit verschillende restaurants in de Market Dome. Net zoals bij de gewone cottages zijn ook bij de Woonboten de eindschoonmaak, de toegang tot het zwemparadijs Aqua Mundo, live entertainment en de toeristenbelasting inbegrepen in de VIP-services.

Klik hier en kijk binnen in een woonboot, je ontbreekt er niets.www.centerparcs.be

 

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S