Kimberley kan tatoeage gratis laten weghalen

Kimberley kan tatoeage gratis laten weghalen

Foto: belga

Kimberley Vlaeminck, beter bekend als 'het sterrenmeisje' heeft al  aanbiedingen van drie ziekenhuizen gekregen om haar 56 tatoeages gratis te laten weghalen.

Dat zegt ze samen met haar oom Davy Devalle in een interview op MNM. Toch kiest ze voor een andere methode. Haar oom wil haar meenemen naar zijn tatoeëerder, die 'een speciale techniek' heeft ontwikkeld om tatoeages te verwijderen. De rekening daarvan zouden ze doorschuiven naar tatoeëerder, de man die de sterren aanbracht.

Kimberley zegt zowel positieve als negatieve reacties gekregen te hebben. Ze vindt de grappen die over haar de ronde doen pijnlijk, maar is blij dat sommige mensen bezorgd zijn over haar.

Waarschuwing
Kimberley is met haar verhaal naar buiten gekomen om ervoor te zorgen dat anderen niet hetzelfde overkomt, zei ze in hetzelfde interview. Ze ontkende ook dat het om een publiciteitsstunt zou gaan.

Het meisje wou het verhaal eigenlijk niet in de media brengen, maar haar oom kon haar overtuigen. "Dit moest in de pers komen. Ik wil dat zoiets nooit meer gebeurt", zegt oom Davy, bij wie Kimberley inwoont. Een Duitse televisieshow bood Kimberley al 30.000 euro voor een optreden, maar ze weigert.

'Flauwgevallen'
Intussen stuurt Kimberley haar versie over de feiten licht bij. De man die de tatoeage heeft aangebracht had op papier 56 sterren getekend. Ze zou hebben proberen duidelijk te maken dat dit te veel was, maar zou bij het aanbrengen van de tatoeages flauw zijn gevallen. Eerder hield ze het op in slaap vallen, wat volgens kenners niet mogelijk was.

'Ik weet het ook niet, zegt ze zelf'. We hebben het aan verschillende andere tatoeëerders gevraagd en zij denken allemaal dat ik ben flauwgevallen." Volgens een onderzoek van de dermatoloog werd het meisje ook veel te diep getatoeëerd. Normaal gaat de naald zo'n 3 millimeter diep, op haar voorhoofd ging die echter "tot 2 centimeter diep", beweert ze. Dat zou meteen ook verklaren waarom het meisje het bewustzijn verloor.
 

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees