Stefan Van Loock nieuwe netmanager EXQI Sport

Stefan Van Loock nieuwe netmanager EXQI Sport

Stefan Van Loock Foto: gbr

Stefan Van Loock, voormalig sportanker, sportjournalist en -commentator bij VTM, wordt de nieuwe netmanager van de digitale sportzender EXQI Sport. Van Loock vervangt er vanaf september David Steegen, die de nieuwe persverantwoordelijke wordt bij voetbalclub Anderlecht.

Van Loock zal bij EXQI Sport de programma-inhoud bepalen en uitbouwen en zal ook de de strategische lijnen van de zender uittekenen. Daarnaast zal hij ook zelf nog geregeld instaan voor de verslaggeving op de zender.

Wie is Stefan Van Loock?

Stefan Van Loock startte zijn loopbaan in de media in 1982 als losse medewerker bij de toenmalige BRT radio-sportredactie en Radio2 (omroep Brabant) voor sportberichtgeving uit de regio.

In november 1988 werd hij de eerste sportjournalist in vaste loondienst bij VTM. Twintig jaar lang was hij één van de gezichten van VTM sport: hij verzorgde het sportnieuws en wisselde de voetbalprogramma's Goal en Goal Live af met het becommentariëren van de voetbalwedstrijden van de Belgische competitie en de diverse Europa-bekers.

Van Loock was aanwezig als verslaggever op drie wereldbekers voetbal en was de voorbije drie jaar zowel de vaste commentator bij de Champions League-wedstrijden op 2BE als de wielerverslaggever voor het VTM-nieuws.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees