Berlusconi ‘betaalde nooit voor seks'

Patrizia D´´ Addario Foto: IL CALENDARIO DI PATRIZ

ROME -

De Italiaanse premier Silvio Berlusconi heeft naar eigen zeggen nog nooit iemand betaald voor seks. ‘Ik zie niet in wat er leuk aan is, zonder het plezier van de verovering’, zegt Berlusconi in een interview met het Italiaanse weekblad Chi, dat woensdag verschenen is.

De 72-jarige regeringsleider Berlusconi ligt al enkele maanden zwaar onder vuur vanwege zijn vermeende slippertjes. De Italiaanse justitie onderzoekt vijf feestjes die in landhuizen van Berlusconi zouden zijn gehouden. De gasten zouden daar prostituees hebben ontvangen en cocaïne hebben gebruikt.

Een van de escortdames, Patrizia D'Addario, zou voor een bezoek aan de residentie van de premier 2.000 euro hebben gekregen. Ze zou geluidsopnamen gemaakt hebben waarop onder meer te horen is hoe Berlusconi haar vraagt 'op hem te wachten in het grote bed'.

Volgens Berlusconi kreeg ze die 2.000 euro net om dat lasterlijke nieuws te verspreiden.

Eerder dit jaar vroeg Berlusconi's vrouw de echtscheiding aan, omdat hij een ongepaste relatie zou hebben met een 18-jarig model. Berlusconi noemt de scheiding pijnlijk, maar hij zegt dat het voormalige echtpaar 'zeker een grote liefde heeft, en ware liefde laat zich nooit uitwissen.'

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees