Emile Mpenza scoort twee keer

Emile Mpenza scoort twee keer

Foto: © jpw

Emile Mpenza doet het goed in de Zwitserse competitie. Zaterdag scoorde hij de eerste twee doelpunten, in de 22e en de 23e minuut, voor Sion, dat met 1-3 won bij Neuchâtel Xamax. In de 79e minuut werd hij vervangen. Met vier doelpunten is de ex-Rode Duivel topscorer in de Zwitserse competitie.

Kampioen AZ Alkmaar startte in Nederland met een 3-2 nederlaag bij Heracles Almelo. Sébastien Pocognoli en Maarten Martens maakten de 90 minuten vol, Moussa Dembélé werd bij de rust vervangen. Gill Swerts mocht in de 72e minuut invallen, een minuut voor tijd moest hij met rood weer naar de kant. Voor Almelo speelde Birger Maertens een volledige wedstrijd.

Christophe Grégoire opende in de 4e minuut de score voor Willem II, dat met 3-1 won van Vitesse Arnhem. In de 66e minuut zat de partij er na een tweede gele kaart op voor Grégoire.

Jan Wuytens werkte 90 minuten mee aan een 0-1 zege van Utrecht bij RKC Waalwijk, dat Benjamin De Ceulaer 90 minuten lang in de rangen had..
 

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.