Celebs

Zwangere ex heeft naaktfoto's van Jude Law

Zwangere ex heeft naaktfoto's van Jude Law

Foto: rr

Samantha Burke, het model dat zwanger is van haar inmiddels ex-vriend Jude Law, is in het bezit van naaktfoto's van de acteur. Law is bang dat de foto's binnenkort openbaar zullen gemaakt worden. Dat meldt The Sun.

Jude Law poseerde tijdens zijn korte romance met Burke naakt  voor haar camera. Het koppel leerde elkaar kennen op de set van de film Sherlock Holmes over Christmas.

Law heeft het bestaan van de foto's al opgebiecht aan zijn andere ex-vrouw Sadie Frost. Law wil vermijden dat zijn kinderen Rafferty (12), Iris (8) en Rudy (6) geconfronteerd worden met de beelden. Rafferty zou eerder deze week al geschokt gereageerd hebben toen hij te horen kreeg dat hij nog een broertje of zusje zou krijgen.

Eerder deze week maakte de 36-jarige Law bekend dat hij deze herfst voor de vierde keer vader wordt. ,,Het kind komt voort uit een inmiddels stukgelopen relatie,'' zo vertelde zijn woordvoerder aan de BBC.

Vrijdag raakte bekend dat de moeder van het vierde kind van Law Samantha Burke is. Volgens Burke is het kind een meisje en zal het de naam Sophia krijgen. De bevalling is gepland voor oktober.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees