Eurosongkandidaat chatte met Nieuwsbladlezers

Tom Dice: 'We zullen ons niet belachelijk maken!'

Tom Dice: 'We zullen ons niet belachelijk maken!'

Foto: *

Tom ‘Me and my guitar’ Dice was vanmiddag te vinden op de redactie van het Nieuwsblad. Daar beantwoordde hij de vragen van de nieuwsgierige chatters. Opvallend: bijna iedereen reageert positief op het nummer dat ons land zal vertegenwoordigen in Oslo. Maar aan zijn outfit, daar zal Tom toch nog aan mogen sleutelen.

Tom heeft volgens verscheidene chatters een prachtige stem en een uitstekend nummer met ‘Me and my guitar’. Alleen is niet iedereen overtuigd dat Tom goed zal scoren op Eurosong. Iemand zegt dat het lied ‘te gewoontjes’ is voor Eurosong, maar Tom hoopt dat zijn nummer net door zijn soberheid en oprechtheid zal opvallen.

Een andere chatter merkt op dat het nummer van een hoger niveau is dan de nummers die goed scoren op Eurosong. Voor Tom is dat net een uitdaging, 'om te tonen dat een song je ook bij de keel kan grijpen en een boodschap kan hebben tussen al die show en vuurwerktoestanden’.

Ook tijdens de chat wordt Tom het vuur aan de schenen gelegd over zijn outfit. Dat het hoedje teveel aan Brahim doet denken, daar is Tom het niet mee eens. Hij draagt graag een hoofddeksel en voelt zich daar goed bij. De rest van de outfit zal nog aangepast worden, maar het hoedje blijft.

‘De styliste en ik zijn het eens dat de outfit nog beter kan en tegen Oslo zullen er dus nog veranderingen gebeuren. Maak je dus geen zorgen, want we zullen er staan om ons land trots te mogen verdedigen. We zullen ons niet belachelijk maken!’ verzekert Tom ons.

Het liedje is nog maar net voorgesteld, of het heeft al een speciale betekenis gekregen voor een jonge mama. ‘Mijn zoontje van 5 weken toverde zijn eerste glimlach op zijn en ook mijn gezicht tijdens jouw liedje. Het zal dus altijd een speciale betekenis hebben, ik krijg er echt kippenvel van!’

Laten we hopen dat het nummer ook een glimlach zal toveren op het gezicht van de Eurosong-kijkers.
 

Lees de volledige chat

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees