Single mannen vind je zo!

Zeker als je al even single bent, lijkt het soms alsof je eerder een buitenaards wezen uit een ander melkwegstelsel zal tegenkomen dan de man van je dromen. Maar vergeet niet dat je hem kan ontmoeten waar je hem het minst verwachtte…

tib

1. Je eigen gebouwAls je in een appartement woont, loop je de kans dat er in hetzelfde gebouw nog ergens een leuke single woont. Aarzel dus niet om een praatje te slaan op de gang

2. De boekenwinkelWie single is, heeft meer tijd om te lezen. Dus lijkt een boekenwinkel een geschikte plek om belezen eenzaten van het andere geslacht te treffen. Staat hij met een leuk boek in zijn handen, heb je bovendien meteen een openingszin.

3. De SupermarktNee, niet de dating-supermarkt waar wijn en aardbeien allerlei rare betekenissen hebben. Maar feit blijft dat ook single mannen moeten eten. Vermijd de types met volle karren (huishouden!), ga voor mandjes met een sixpack bier en een diepvriespizza.

4. Het vliegtuigAlleen op reis of businesstrip? Als je echt geluk hebt, zit er een leuke man naast je die de eerste uren alvast nergens heen gaat. Buitenkansje….

5. TherapieWie zijn demonen onder controle wil krijgen dankzij praatgroepen en groepstherapie, ontmoet daar gelijkgestemden. En wie weet wat uit praten kan voortvloeien…

6. Tijdens een wandeling met de hondGeen bezwaar als je geen hond hebt: je kent vast iemand van wie je het uitlaatklusje kan overnemen. Ga wandelen op plekken waar veel honden komen en toon interesse in hun baasjes. Laat de hond het lastige werk opknappen en zijn leiband rond zijn benen wikkelen. ‘Strikken’ heet zoiets.

7. De tram of de busDoe je auto weg en neem het openbaar vervoer naar het werk. Sta een half uurtje vroeger op en maak je mooi eens je ontdekt hebt welke mannen ’s ochtends op jouw werkroute zitten.

8. DanslesEen klassieker, maar met reden: muziek, fysiek contact en een gemeenschappelijke passie voor dansen. Need we say more?

9. De koffiebarLang leve wifi: check je mails eens buitenshuis met een tasje koffie erbij. Kijk niet enkel naar je mails, maar ook naar het mannenpotentieel rondom je. Fake een computerprobleem en vraag hulp. Zo simpel kan het zijn.

10. Organiseer een feestjeKies een leuke bar uit en nodig je single vrienden en vriendinnen uit. Vraag hen hetzelfde te doen. Zo ontmoet je gegarandeerd leuke mensen en wie weet hoe de avond eindigt…

Aangeboden door onze partners

Meer lifestyle

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie