Man probeert spin te doden en blaast zichzelf op

Man probeert spin te doden en blaast zichzelf op
Iedere vrouw wil een man aan haar zijde die stoer genoeg is om een spin plat te trappen. Een Brit haalde echter de grote middelen uit om een spinnetje te doden en liep daarbij zelf verschillende brandwonden op.

Ingenieur Chris Welding achtervolgde een spin tot in de badkamer en haalde een brandbare spuitbus boven om het beestje te verdelgen. Om de spin beter te kunnen zien nam hij ook een aansteker. De vlam kwam echter in contact met de spuitbus en veroorzaakte een explosie. De 28-jarige man werd met lichte brandwonden op zijn handen afgevoerd naar het ziekenhuis.

'Het was 10u30, mijn vrouw ging slapen toen ik plots een enorme schreeuw hoorde. Ze zei me dat er een spin in de badkamer zat en ik die onmiddellijk moest doden.' De spin zat echter verstopt in een hoekje achter het toilet. 'Dom als ik ben nam ik een spuitbus deodorant en een aansteker'.

Er volgde een enorme explosie waardoor de man terug de gang werd ingeblazen. Hij ging onmiddellijk onder de douche staan en koelde zijn brandwonden af met koud water.

Of de spin het incident heeft overleefd is niet bekend.

Corrigeer

MEER NIEUWS