Amerikaanse legerofficieren beweren dat aliens kernraketten saboteren

Buitenaardse wezens hebben nucleaire complexen van de Amerikanen en de Britten geïnfiltreerd om kernraketten te saboteren. Dat beweren althans zes Amerikaanse oud-officieren tijdens een speciaal voor de gelegenheid bijeen geroepen persconferentie.

De voormalige militairen, die in de jaren zestig bij de Amerikaanse luchtmacht werkten, hebben naar eigen zeggen ooggetuigeverslagen verzameld van meer dan 120 militairen. Dat schrijft de Daily Telegraph dinsdag.

Uit de getuigenissen zou onder meer blijken dat enkele kernraketten een storing vertoonden op het moment dat er een 'diskvormig object' over het desbetreffende complex vloog. De meest recente waarneming zou dateren van 2003. De vroegste van 1948.

Ook de oud-officieren zelf hebben onverklaarbare dingen gezien. Kapitein Robert Salas deed tijdens de persconferentie verslag van een incident op Malmstrom Air Force Base in Montana in 1967. Een object zweefde boven het complex, waarna tien raketten om onverklaarbare reden zouden zijn stilgelegd. 'Een week later gebeurde precies hetzelfde. Blijkbaar hebben deze objecten - waar ze ook vandaan mogen komen - een grote interesse in onze raketten. Persoonlijk denk ik dat de objecten niet van Aarde afkomstig zijn.'

 

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees