Belgen in de Premier League: een overzicht

Belgen in de Premier League: een overzicht

Foto: photonews

Everton, de ploeg van Rode Duivel Marouane Fellaini kon zaterdag voor het eerst winnen in de Premier League. Op het veld van Birmingham pakte Everton een 0-2 zege. Mignolet haalde een punt tegen Manchester United.

Mignolet haalt punt tegen Manchester United
Het Sunderland van Simon Mignolet heeft 0-0 gelijk gespeeld tegen Manchester United. De jonge Belg stond de volledige partij in doel, ondanks het feit dat eerste doelman Craig Gordon terug fit is na een blessure. United speelde voor de tweede keer op rij gelijk, Sunderland is tiende met 8 punten.

Van Damme op de bank

Wolverhampton verloor met 2-0 op het veld van Wigan. Jelle Van Damme moest de hele wedstrijd op de bank toekijken. Mujangi Bia, nog maar net hersteld van een blessure, was niet geselecteerd.

Fellaini wint voor het eerst
Marouane Fellaini hielp Everton mee aan een overwinning in Birmingham. De Toffees wonnen voor het eerst dit seizoen (0-2). Fellaini speelde 90 minuten.
Stoke City pakte thuis de drie punten tegen Blackburn. Florent Cuvelier, die niet in de selectie zat, zag zijn ploegmaats met 1-0 winnen.

Dembélé nog niet in actie
Fulham raapte een punt op het veld van West Ham. Moussa Dembélé, nog steeds herstellend van een enkelblessure, kwam nog niet in actie.

Mignolet houdt netten schoon
Simon Mignolet zette in doel bij Sunderland andermaal een mooie prestatie neer. Ditmaal hield de doelman de 0 op het bord tegen het grote Manchester United, het bleef 0-0.

De Laet debuteert
Ritchie De Laet debuteerde bij Sheffield United in de tweede klasse. De verdediger, die door Manchester United uitgeleend wordt, kon het verlies tegen Watford niet vermijden (0-1).

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.