Clouseau laat nog zes keer het Sportpaleis vollopen

Clouseau opent Hee Tervuren op 1 juli Foto: if

ANTWERPEN - Met de symbolische titel 'De Laatste Ronde' werkt de Vlaamse popgroep Clouseau in december de elfde en voorlopig laatste reeks Sportpaleisconcerten af. Donderdag blikten Koen en Kris Wauters uitgebreid terug op de voorbije tien jaar en lichtten ze al een tipje van de sluier voor de komende reeks.

Zowel de organisatoren als Koen en Kris hadden nooit gedacht dat de Sportpaleisconcerten zo'n succesverhaal zouden worden. 'Het eerste jaar vulden we met het Promsorkest tweemaal het Sportpaleis. Ik stond er dan ook van versteld dat we in 2000, zonder orkest, opnieuw twee Sportpaleizen deden vollopen', bekende zanger Koen Wauters.

Sindsdien werden de broertjes Wauters een vaste waarde in de herfstkalender van het Sportpaleis. De concertreeksen volgden elkaar, telkens met een andere insteek, jaar na jaar op en het publiek bleef massaal toestromen. Straks, tijdens de elfde reeks, mag Clouseau dan ook de 1,5 miljoenste bezoeker ontvangen.

'Strafste productie'

Aangezien de groep dit jaar geen nieuw album uitbracht, beloven de broers een drie uur durend spektakel met hun allergrootste hits. Hoe de show er straks zal uitzien, wilde Kris Wauters nog niet kwijt. Wel gaf hij mee dat de groep ook dit jaar weer erg dicht bij het publiek wil komen en dat het de strafste productie totnogtoe zal worden.

'Clouseau De Laatste Ronde' gaat door op 17, 18, 21, 22, 26 en 28 december. Ticketprijzen variëren van 18 tot 38 euro en zijn te koop via www.teleticketservice.com en via het telefoonnummer 070 345 345.

Corrigeer

MEER NIEUWS