Reglement 'Uw nieuwsfoto op de site en in de krant!'

Reglement 'Uw nieuwsfoto op de site en in de krant!'

Foto: if

Met meer dan één miljoen lezers elke dag bewijst Het Nieuwsblad dat het dé krant is die tussen de mensen staat. In elke gemeente zoeken we dagelijks naar de grote en kleine verhalen, en ook u kunt ons daar bij helpen door foto's met mensen en nieuws uit uw gemeente door te sturen. Zodat uw nieuws op onze website komt.

Organiseert uw vereniging een quiz met tweehonderd deelnemers? Wuift uw school op een originele manier een gepensioneerde leerkracht uit? Opent er een nieuwe winkel in uw gemeente? Vervolmaakt uw kleine spruit eindelijk dat viergeslacht binnen de familie? Viert uw oma haar honderdste verjaardag?

Voor zulke gebeurtenissen maken wij graag ruimte vrij op onze website. Omdat alles wat er in uw gemeente gebeurt ook nieuws is.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ga naar www.nieuwsblad.be/foto en stuur uw foto door. Voeg er een kort tekstje bij waarin u aan ons uitlegt waarom deze foto op onze site moet staan. In welke gemeente is de foto genomen? Wie staat er op de foto? Graag met voornaam, naam en leeftijd. Wanneer is de foto genomen? 

Eenmaal deze eenvoudige stap achter de rug, publiceren we uw foto - na goedkeuring door de redactie - op de website. Zo maakt u mee het nieuws.

Met vriendelijke groeten,

Guy Fransen, Liesbeth Van Impe en Pascal Weiss
Hoofdredacteurs Het Nieuwsblad 

 


Reglement

Ik geef Corelio Publishing NV hierbij toestemming om de foto die ik doorgezonden heb gratis te gebruiken in de kranten De Standaard/Het Nieuwsblad/De Gentenaar en op de websites van deze kranten, zonder beperking in de tijd.

Ik ben de auteur van deze foto en mijn naam mag bij deze foto worden vermeld. Ik heb van de personen die erop voorkomen toestemming bekomen voor deze foto en voor dit doel. Ik vrijwaar Corelio Publishing voor alle aanspraken van derden in verband met deze foto.

 


Spelregels

 • De foto wordt pas gepubliceerd nadat de redactie de foto heeft goedgekeurd. Dit moet manueel gebeuren en kan dus enkele uren duren.
 • De redactie is in de eerste plaats op zoek naar nieuwsfoto's, dus foto's van evenementen waar mensen herkenbaar op te zien zijn. 
 • Het is niet de bedoeling om foto's van huisdieren, portretten, natuurfoto's, flyers en dergelijke in te sturen, tenzij er door de redactie specifiek om gevraagd wordt.
 • De redactie maakt iedere dag een selectie uit de ingezonden foto's op basis van verschillende criteria. Hierdoor kunnen bepaalde ingezonden foto's ook in de krant verschijnen.
 • Iedereen, die met zijn officiële voornaam en familienaam en correcte adresgegevens (straat, huisnummer, woonplaats) geregistreerd is op nieuwsblad.be, en deze gebruiksregels aanvaard heeft, kan foto's insturen naar en reageren op nieuwsblad.be.
 • Reclame of links naar externe sites, zijn niet toegestaan. Ingezonden foto's en reacties zijn evenmin bedoeld om campagne te voeren of oproepen te lanceren.
 • Persoonlijke aanvallen, beledigende taal en het benoemen van derden met bijnamen in reacties, zijn niet toegelaten.
 • Gebruik geen hoofdletters of opeenvolging van leestekens om uw argumenten kracht bij te zetten.
 • Uw foto's en eventuele reacties worden met voornaam en naam gepubliceerd.
 • Het online plaatsen van een foto of een reactie houdt geen enkele inhoudelijke goedkeuring door de redactie in. De auteur van een reactie is volledig en uitsluitend verantwoordelijk voor de inhoud van zijn reactie.
 • Hou er rekening mee dat de foto's en reacties gearchiveerd worden, en opzoekbaar blijven via zoekrobots. De redactie kan niet ingaan op verzoeken om foto's of reacties naderhand te verwijderen.
 • De redactie heeft het recht foto's en reacties niet te plaatsen, met vertraging te plaatsen of te verwijderen. Zij moet deze beslissing niet motiveren en gaat hierover niet in debat.
 • De redactie heeft het recht een deelnemer tijdelijk of definitief de mogelijkheid om foto's in te sturen of om te reageren te ontzeggen. De redactie moet deze beslissing niet motiveren en gaat hierover niet in debat.
   

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio