Stefan Van Loock wordt hoofd communicatie bij KBVB

Stefan Van Loock wordt hoofd communicatie bij KBVB

Foto: GBR

De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft de 49-jarige Stefan Van Loock aangetrokken als hoofd Communicatie. Dat maakte de KBVB bekend.

De KBVB wil zijn communicatiebeleid een nieuwe wending geven en ziet in de gewezen sportjournalist de geschikte persoon om die taak op zich te nemen. Stefan Van Loock treedt op 1 januari 2011 in dienst en wordt bij de KBVB tevens de nieuwe woordvoerder. Hij volgt daarmee Nicolas Cornu op die op zijn beurt teammanager van de Rode Duivels wordt. Roland Louf blijft directeur marketing.

Van Loock was sinds september 2009 aan de slag als netmanager van de digitale sportzender EXQI Sport. Hij startte zijn loopbaan in de media in 1982 als losse medewerker bij de toenmalige BRT radio-sportredactie en Radio 2 omroep Brabant. In november 1988 was hij de eerste sportjournalist in vaste dienst bij VTM. Hij bleef er twintig jaar lang en werd er een van de uithangborden van sportredactie.
 

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.