Celebs

FOTO: Dronken David Arquette breekt neus

Net voor hij zich liet opnemen in de Betty Ford ontwenningskliniek, maakte David Arquette pijnlijk duidelijk waarom hij dringend hulp nodig had. De acteur probeerde in een nachtclub te breakdancen, maar maakt daarbij onzacht kennis met de grond. Hij kwam hard op zijn neus terecht.

De 39-jarige acteur is te zien op foto's met een erg gekneusde en bebloede neus.

In oktober gingen Arquette en Courtney Cox gingen uit elkaar na 11 jaar huwelijk. Sindsdien gaat het bergaf met de acteur. 'David heeft de breuk niet goed verwerkt. Hij drinkt zwaar en gedraagt zich wild. In nachtclub Trousdale probeerde hij 'de worm' te doen, maar hij viel op zijn gezicht en brak zijn neus. Er was overal bloed. Hij geeft ook veel geld uit in stripclubs. Hij is er erg aan toe', aldus een bron in de New York Post.

Enkele dagen later verscheen Arquette in Miami met een gezicht vol blauwe plekken en hij weigerde om zijn masker af te zetten waarachter hij zijn gezwollen en gekneusde gezicht verborg.

In een interview gaf Arquette eerder al toe dat hij sinds de scheiding zijn toevlucht zocht in alcohol. Vorig weekend trok hij naar een afkickcentrum. Courteney Cox is alvast vol lof over de beslissing van haar ex-man. 'Ik bewonder David en zijn keuze om zijn leven te beteren. Ik hou van hem en steun hem', vertelde de 46-jarige actrice aan het Amerikaanse magazine People.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees