Interieur

Zo richt je het kleinste kamertje stijlvol in

Foto: interieurdesigner

Het toilet wordt vaak over het hoofd gezien bij de inrichting van een woning. Toch kan het een creatieve uitlaatklep zijn om snel een en ander goedkoop te veranderen. Voor degenen die het kleinste kamertje groots zien, hebben we alvast enkele tips.

Toiletattributen
Als je origineel wil zijn in de kleine details dan kan je de toiletattributen een unieke toets geven. Zo kan je toiletpapier op een ludieke manier ophangen en kunnen er leuke tekeningen aangebracht worden op het toilet. Heel wat fabrikanten hebben speelse ontwerplijnen op de markt gebracht. Zo vind je in elke doe-het-zelfzaak originele toiletbrillen of grappige toiletborstels. Het voordeel van deze kleine details is dat je ze makkelijk kan toepassen en weer kan wijzigen als je ze beu bent.

Wandafwerking
Aangezien je geen uren vertoeft in het toilet is het perfect mogelijk uitdagende kleurencombinaties te gebruiken. Ook opvallende muurprints of tekeningen behoren tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan krantenpapier, oude strips, bordverf, leuke cartoons of familiefoto’s.

Spreuken
Het personaliseren van het kleinste kamertje dateert reeds van grootmoeders tijd. Geef je toilet een nostalgische makeover of probeer de spreuken op een originele manier te integreren. Er bestaan ook heel wat Engelstalige spreuken die je in een leuke print aan de wand kan ophangen.

Entertainment
Lectuur is een van de meest gebruikte bezigheidstherapieën op het toilet. Toch zijn er ook nog heel wat andere opties die veel spannender en socialer zijn. Zo kan je gezelschapspelen maken met magnetische pionen op de wand of oxo spelen op een krijtmuur. Ook leuke verhaallijntjes kunnen gecreëerd worden door beurtelings een verhaal op de wand aan te vullen.

Vind toiletspreuken voor het kleinste kamertje op interieurdesigner.be

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees