VIJFtv kiest exclusief voor vrouwen

VIJFtv pakt dit voorjaar uit met 'Me Time', een nieuw dagelijks magazine over wat vrouwen bezighoudt. Het nieuwe programma geeft de nieuwe richting aan die de tweede zender van SBS België uitgaat: VIJFtv trekt voortaan resoluut de kaart van de vrouwelijke kijkers.

SBS maakt zich sterk dat de vrouwen hun favoriete zender vanaf 14 februari, Valentijnsdag, niet langer moeten delen met hun partner of kinderen.

VIJFtv kiest resoluut voor comfort en wil een aangename bubbel creëren waarin vrouwen zich goed voelen, waarbij ze niet hoeven stil te staan bij de dagelijkse beslommeringen. De zender richt zich op het gros van de hedendaagse Vlaamse vrouwen", luidt het donderdag tijdens de persvoorstelling van de programmatie van het voorjaar.

Met het nieuwe magazine 'Me Time' wil VIJFtv vrouwen verlossen van de dagelijkse beslommeringen. Het Vlaamse programma telt rubrieken als Me Lifestyle, Me Shopping, Me Emotions en Me Travel. Verder trekt Valerie De Booser elke week met 500 euro de winkelstraten in en kiest een willekeurige vrouw uit die dat bedrag mag spenderen.

De commerciële zender blijft de kaart trekken van buitenlandse series, zoals het nieuwe 'Body of Proof' en 'Rizzoli & Isles'. Ook vaste waarden als 'Grey’s Anatomy' en 'Private Practice' blijven op post.

Donderdag raakte nog bekend dat VIJFtv in het najaar een nieuwe docusoap over Astrid Bryan uitzendt. In 'Astrid in Wonderland' volgt VIJFtv het wel en wee van de Antwerpse Astrid Bryan en haar man John. Ze raakte bekend door haar verschijning in de realityreeks 'Vlaamse Hollywoodvrouwen' op vtm.
 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees