Sportwereld rijdt op kop in de voorjaarsklassiekers

Sportwereld rijdt op kop in de voorjaarsklassiekers Foto: Photonews

Het Nieuwsblad - Sportwereld trekt rond de voorjaarsklassiekers alle registers open. Zowel in de krant als op de website vindt u alles wat u wilt weten over de koers.
  • Uit het hart van het peloton

Het Nieuwsblad wist enkele vermaarde columnisten te strikken voor het voorjaar.
Op maandag blikt Peter van Petegem, ex-Flandrien en adviseur van wereldkampioen Thor Hushovd, terug op het voorbije weekend.
Op vrijdag gunt Jasmine Vangrieken, vriendin van renner Johan Vansummeren, een blik achter de schermen van het profpeloton.
Op zaterdag blikt Fabian Cancellara, de beste eendagsrenner van het moment, vooruit op het weekend.

  • Vinger aan de pols

Elke protagonist komt uitgebreid aan bod. Van nationale helden Tom Boonen en Philippe Gilbert over grote rivaal Fabian Cancellara tot wereldkampioen Thor Hushovd: allemaal werden ze door onze wielerjournalisten exclusief geïnterviewd.

  • De koers als kunst

Tim De Waele is volgens Boonen 'de beste wielerfotograaf ter wereld'. Met wervelende actiefoto's of treffende portretten verheft hij de sport tot kunst.

  • Achter de schermen

Met exclusieve filmpjes wordt de liefhebber wekelijks een blik gegund achter de schermen bij de Belgische topformatie Quick.Step.

  • De Sportwereld-ploeg

Vijf wielerjournalisten houden u op de hoogte van het reilen en zeilen voor, tijdens en na de koers. Hugo Coorevits, Paul De Keyser, Bert Heyvaert, Julie Vallé en Hans Vandeweghe zorgen er voltijds voor dat niets aan hun aandacht ontsnapt.

  • Van start tot finish

Op www.sportwereld.be wordt elke klassieker van start tot finish live gevolgd, met de belangrijkste en meest opmerkelijke gebeurtenissen tijdens de koers.

Corrigeer

DE DIGITALE WIELERGIDS

Klik hier

nb-logo


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.