Mode

Kate Middleton is nu al een mode-icoon

Kate Middleton is nu al een mode-icoon

Foto: photo news

Wat de toekomstige prinses ook draagt tijdens een publieke verschijning, haar outfit is in een mum van tijd uitverkocht in Britse winkels.

Vorige week bezochten Kate Middleton en Prins William de Ierse stad Belfast. Kate schitterde in een klassieke trenchcoat van Burberry ter waarde van 755 euro. De jas was een dag na haar bezoek al niet meer verkrijgbaar in de (web)winkels. Fans betalen dus een fortuin om 'haar' kleren te bezitten. Dat is een mooi bewijs dat ze naast prinses, ook een mode-icoon in wording is.

Kate gaat het liefst gekleed in creaties van Burberry, Mulberry en Tempererly. Op die manier combineert ze feilloos haar passie voor mode met haar liefde voor het vaderland. Maar ze maakt zich nog populairder door kleren uit betaalbare ketens te combineren met duurdere designerstukken.

Royalty watchers menen dat vrouwen haar al sinds 2007 als een voorbeeld beschouwen. In dat jaar werd Kate 25 en voor de gelegenheid droeg ze een jurkje van Topshop. Na amper 24 uur was het mode-item volledig uitverkocht.

Peacocks noteerde dan weer een verkoopstijging van 95 procent toen ze het beroemde blauwe verlovingskleedje van Kate namaakten en te koop aanboden. Ook juweliers die hun gamma uitbreiden met replica’s van haar verlovingsring, doen gouden zaken.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees