Mevrouw Evans: 'Bloemenmeisjes, blijf uit de buurt'

Chiarra Passerini, de vrouw van Cadel Evans Foto: Photonews

Het wielrennen heeft er een commentator bij: Chiara Passerina, ook bekend als mevrouw Cadel Evans. Tijdens de wedstrijden van manlief voorziet ze fans via Twitter via live commentaar. Vandaag ging Chiara helemaal uit de bol, want manlief won Tirreno-Adriatico.

Wie Chiara volgt, moet niet rekenen op een gortdroog wedstrijdverslag, wel op met nogal wat anekdotes doorspekt commentaar. Toen Evans' eindzege vandaag binnen was, was het hek helemaal van de dam: 'YEEEEEAAAAAHHH!!!!', gevolgd door 'Oh mijn god. Hebben ze net de trofee binnengehaald?' en 'En dat ding moet in onze woonkamer staan?'.

'Zoooo schattig!'

Nog hilarischer wordt het wanneer Chiara Evans -koosnaampje 'Hubbie' - online naar het podium begeleidt. 'Komaan, interview mijn ventje! Hij is zoooo schattig als hij Italiaans praat :o)' en 'Hubbie op het podium'. De bloemenmeisjes vertrouwt mevrouw Evans niet zo. 'Kom niet te dicht in de buurt, dames', typt ze in hoofdletters.

Ook het interview van manlief krijgt de nodige commentaar. 'Hij is een schattige kleine puppy', 'Nu praten ze over saaie dingen zoals zijn doelen, de Tour, etc etc', enzovoort.

Grote neus

Wat Chiara ons vandaag nog leerde? 'Scarponi heeft echt een grote neus', 'Ze tonen nu Pinotti. Zijn kit is een beetje te wit. Wit is niet goed voor op tv, je ziet er groter uit'. Interessant is het blijkbaar wel, want onder meer de Amerikaanse president Barack Obama is een van haar fans.

Volg Chiara op Twitter

Corrigeer