Celebs

Kate Middleton werd gepest op school

Kate Middleton werd gepest op school

Foto: photo news

Kate Middleton trouwt op vrijdag 29 april met prins William. Maar de toekomstige prinses leidde niet altijd een luxeleventje. In haar studentenperiode werd ze het slachtoffer van zware pesterijen.

Kate Middleton ging naar Downe House, een gerenommeerde kostschool in Berkshire. Een groep meisjes maakte het haar niet gemakkelijk in de winter en lente van 1996. Ze verstopten haar boeken en scholden haar uit. Toen Kate aan tafel ging zitten om te lunchen, liep iedereen weg zodat ze alleen achterbleef. Dat staat te lezen in de biografie over de Kate die op 2 mei verschijnt. Een ex-klasgenote, Jennifer Hay, beweert in een interview zelfs dat de meisjes het bed van de toekomstige prinses met uitwerpselen besmeurden.

De reden van al dat getreiter? Kate was te braaf en perfect volgens de medestudentes. De pesterijen veranderden haar in een emotioneel wrak waardoor ze al na twee semesters naar een andere, betere school werd gestuurd. Haar ouders kozen voor Marlborough College in Wiltshire, waar hun dochter met open armen ontvangen werd.

Vorige maand lieten Kate en haar verloofde prins William weten dat ze Beatbullying steunen, een organisatie die zich inzet voor gepeste kinderen. Het koppel vroeg aan hun huwelijksgasten om geld te schenken aan dit initiatief in plaats van te investeren in dure trouwcadeaus.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees