Lezers reageren massaal op zwembadenrapport

Lezers reageren massaal op zwembadenrapport

Foto: Eddy Van Ranst

Het Nieuwsblad publiceerde vandaag het zwembadenrapport. Daarin vergeleek het de verschillende zwembaden in Vlaanderen en beoordeelde ze. Onze lezers reageerden massaal en lieten weten wat zij van hun zwembad vonden.

Een greep uit de meer dan 500 reacties:

Rooiegem in Gent

Over de hele lijn ben ik heel tevreden van de infrastructuur. Alleen jammer dat het zwembad maar een dag per week open is tot 22.30u. Voor mensen die werken, is het praktisch niet haalbaar om voor 17.30u in het zwembad te zijn.

Zwembad Den Boer in Zomergem

Het zwembad is onlangs volledig gerenoveerd en het is allemaal zeer proper en netjes afgewerkt. Een groot probleem: de vloer die toegang geeft tot het zwembad is gevaarlijk glad (wanneer de tegels nat zijn).Juist voor de toegangsdeur van het zwembad is een een lichte helling.Ik heb al verschillende kinderen zien onderuitglijden,gelukkig nog zonder veel erg.

Stedelijk zwembad Tielt in Ruiselede

Wij hebben wekelijks training met onze duikclub en zitten dus veel onder water met duikbril. Meestal ligt er veel haar in omdat het zwembad niet voldoende wordt gereinigd. Ze hebben een goede stofzuiger maar gebruiken hem nooit. Het zwembad is ook veel te koud.

Noordzeebad in Blankenberge

Geen klachten over het zwembad. Soms wat luidruchtig door schoolkinderen die komen zwemmen, maar dat weet je op voorhand. En heerlijk dat zoute water!

Aan de Kleistraat in Aartselaar

Heel proper , ook al is het zwembad al 25 jaar oud. Het personeel doet al de moeite om er een aangenaam zwembad van te maken . Het is nog een gewoon zwembad waar er nog echt kan gezwommen worden , in veel recreatie baden is dit onmogelijk geworden .

Stedelijk zwembad in Izegem

Waar ik trots op ben is het 50 meter lange buitenzwembad dat we hebben. In de zomer is dit een echte droom! Met 2 spring planken, 2 verschillende glijbanen en er is ook een ploeterbad voorzien. Naast het zwembad hebben we ook een ligweide. In het jaar zelf ga ik alleen maar gaan zwemmen met de scouts, maar in de zomer, als het buitenbad open is, dan gaan we er toch geregeld eens naar toe!

Sportoase in Leuven

Het is een leuk en proper zwembad. Er zijn ook vaak speciale activiteiten zoals een springkasteel, bommetjeswedstrijd...

Geerdegemvaart in Mechelen

Sinds de vernieuwing niets dan positief: propere kleedkamers, proper zwembad. Alleen weinig speelplezier voor de allerkleinsten en de prijs, een beetje te duur en met je ticket mag je maar 2 uurtjes in het zwembad vertoeven. Anders kan je niet meer buiten en moet je bijbetalen. Wel spijtig vind ik.

Spillebad in Roeselare

Ik ben heel tevreden over het Spillebad! De kleedkamers zijn zeer proper, goede temperatuur wanneer je je moet omkleden, groot zwembad, niet duur om te zwemmen, leuk dat je niet moet bijbetalen om in de jacuzzi te zitten, mooi kinderbadje,... Slechts 1 klein minpuntje: de jacuzzi mag misschien iets meer in de gaten gehouden worden. Het zit dikwijls helemaal vol met tieners die er plezier in maken, zij blijven er dan ook soms heel lang inzitten. Wanneer je dan even wil ontspannen in de jacuzzi na baantjes te zwemmen, is dat niet echt aangenaam.

De kleine Dender in Ninove

Het ideale moment om te gaan zwemmen is 's morgensvroeg als het zwembad net open is. In de namiddag laat de hygiëne soms de wensen over. Het zou goed zijn om badmutsen te verplichten. Verder worden er te veel banen verhuurd aan clubs. Hierdoor is het vrij druk in de resterende banen.

Bloemendale zwembad in Beernem

De prijs om te gaan zwemmen is zeer voordelig. Er word rekening gehouden met studenten, kinderen,.. Ook de openingsuren zijn ok! Soms zijn ze tot 21uur open. Ik vind het waterkwaliteit minder ok. Vaak is het water troebel zodat je er bijna niet meer, tot volledig niet, kan door kijken. Het kinderzwembad met de trappen is ook zeer vuil. De trappen zijn groen tot zwart. Echt niet meer proper. Er is wel een heel mooi baby en peuter zwembadje!"

Sportoase Schoten- Brasschaat

Goed sportbad en leuk om met de kinderen in recreatiebad te spelen. Ruime openingsuren. Negatief: prijs en weinig en te kleine kleedhokjes voor gezinnen.

Hoe zit het met de zwembaden in jouw buurt? Ben je tevreden of kan het beter? Een greep uit de reacties die u de voorbije dagen hebt ingestuurd verschijnen zaterdag in de krant. U kan wel nog verder reageren op dit artikel.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees