Zwaargewonde bij schietpartij in Sint-Joost-ten-Node

SINT-JOOST-TEN-NODE/BRUSSEL - Bij een schietpartij op de Antwerpsesteenweg in Sint-Joost-ten-Node is zaterdagavond een man zwaargewond geraakt. Dat meldt de lokale politie.

Het slachtoffer kreeg vier kogels in het lichaam en werd naar het Sint-Pietersziekenhuis overgebracht maar zou niet in levensgevaar verkeren. De reden voor de schietpartij is nog niet bekend maar vermoed wordt dat het om een afrekening gaat.

De schietpartij vond kort na 18.30 uur plaats aan het terras van een bar. Een motor met twee passagiers stopte plots voor het terras, waarna de passagier afstapte. Die haalde een vuurwapen boven en vuurde zes schoten af op één van de klanten van de bar. Die werd viermaal geraakt. Na de schoten vluchtten de daders weg in de richting van de Emile Jacqmainlaan.

Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis terwijl de lokale politie ter plaatse kwam en een perimeter instelde. Ook speurders van de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) van Brussel en van het gerechtelijk labo kwamen ter plaatse. Voorlopig is van de daders geen spoor.
 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees