Telenet verkoopt nieuwe iPhone voor 1 euro + abonnement

Telenet verkoopt nieuwe iPhone voor 1 euro   abonnement
Telenet gaat vanaf vrijdag de iPhone 4 aanbieden in een opmerkelijke koppelverkoopformule: in combinatie met een tweejarig abonnement van 75 euro per maand kost het toestel 1 euro.

De Mechelse operator kondigde zijn verkoopplannen vanochtend met veel tromgeroffel aan op een persconferentie in het Antwerpse Centraal Station, die via een live streaming online werd uitgezonden.

Om het toestel voor 1 euro te mogen kopen, moet je wel al minstens vier maanden telefonie-, internet- of digitaletelevisieklant zijn. Het bijbehorende abonnement is met 75 euro per maand bovendien een erg prijzige formule. Voor dat bedrag krijg je 400 minuten beltijd of 500 sms’jes, en een gigabyte datavolume. De iPhone voor één euro is een toestel met 16 GB geheugen. Voor de versie van 32 GB, in combinatie met dezelfde abonnementsformule, betaal je 99 euro.

Daarnaast biedt Telenet nog twee andere combi-formules aan (met abonnementen van 30 of 45 euro per maand), waarvan de prijzen uiteenlopen van 199 tot 499 euro.

De iPhone 4 is bij Telenet ook los te krijgen voor 630 euro (16 GB) of 740 euro (32 GB). Zowel de witte als zwarte toestellen zijn te verkrijgen en het bedrijf maakt zich sterk dat het over voldoende voorraad beschikt om aan de verwachte vraag te voldoen.

De iPhone zal vanaf vrijdag online worden verkocht op de Telenet-site, en via de Telenet- en BelCompany-winkels.

Commercieel directeur Patrick Vincent benadrukte dat Telenet ook mobiel internet toegankelijker wil maken. Daarom voert het bedrijf een lanceringscampagne voor WiFree, waarmee het sinds januari zijn breedbandinternetklanten gratis toegang aanbiedt tot de 1.200 Telenet-hotspots. Tegen 2013 moeten dat er 2.000 worden.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees