Opnames ‘The Loft’ van start

Opnames ‘The Loft’ van start

Regisseur Erik Van Looy Foto: put

Maandagochtend om 7 uur lokale tijd (14 uur Belgische tijd) gaan in New Orleans de opnames van start van The Loft, de Amerikaanse remake van Loft, de succesvolle film van Bart De Pauw en Erik Van Looy. Dat meldt Kinepolis zondagmiddag.

De regie van The Loft is ook nu in handen van regisseur Erik Van Looy. Wesley Strick (Cape Fear) tekende voor de Amerikaanse adaptatie van het script. Na de opnameperiode in New Orleans komt het hele team naar België voor het vervolg van de draaiperiode.

De mannelijke hoofdrollen worden vertolkt door Karl Urban (Vincent), James Marsden (Chris), Wentworth Miller (Luke), Eric Stonestreet (Marty) en Matthias Schoenaerts (Philip). Rachael Taylor (Ann), Isabel Lucas (Sarah), Rhona Mitra (Allison), Valerie Cruz (Barbara), Elaine Cassidy (Ellie), Kali Rocha (Mimi) en Margarita Levieva (Vicky) spelen de vrouwelijke hoofdrollen.

De remake wordt geproduceerd door Anonymous Content en Woestijnvis en wordt in het voorjaar van 2012 in de bioscopen verwacht. Het is de eerste keer dat een Vlaamse film een Amerikaanse remake krijgt. Eerder werd van Loft ook al een Nederlandse versie gemaakt. 

The Loft gaat over vijf getrouwde mannen die in het grootste geheim een loft delen waar ze hun minnaressen ontvangen. Een prima regeling tot ze op een ochtend het lijk aantreffen van een onbekende jonge vrouw.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees