Twee nieuwe reeksen op Ketnet in najaar

Jongerenzender Ketnet start deze zomer met de opnames van twee nieuwe reeksen: Rox en Galaxy Park. Dat meldt de VRT in een persbericht. Beide reeksen worden gemaakt in samenwerking met Studio 100 en zullen in het najaar op het scherm verschijnen.

Deze zomer vinden de opnames plaats van twee nieuwe Ketnet-reeksen Rox en Galaxy Park. Ketnet en Studio 100 zocht voor de reeksen naar nieuw jong acteertalent om de hoofdrollen in te vullen.

In Rox kunnen de kijkers de avonturen van vier jonge helden volgen die beschikken over uitzonderlijke talenten en die zich verplaatsen in een heel speciale auto. Ze worden in het grootste geheim ingeschakeld om misdaden op te lossen.

Galaxy Park vertelt het verhaal van zes jongeren die in het gelijknamig vakantiepark gaan werken als jobstudent. Wanneer blijkt dat er zich een alien onder hen bevindt, gaan de jongeren op zoek naar naar het geheimzinnige buitenaardse wezen en proberen zijn bedoelingen te achterhalen. De jobstudenten weten echter niet dat heel het park vol hangt met camera's die hen nauwlettend in de gaten houden.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees